Tenim 18 usuaris
Qui ha publicat 2,11m publicacions

Administrat per:

Contacte:

joan@calbasi.net

Normes del servidor

A continuació, es mostra un resum de les normes que has de seguir si vols tenir un compte en aquest servidor de Mastodon:

  1. No facis el que no t'agradaria que et fessin a tu
  2. Entre poc i massa, tota mesura passa
  3. Mira de ser comprensiu, amable, considerat, etc.
  4. Els comptes que estiguin inactius (sense iniciar sessió) durant sis mesos, seran esborrats de la base de dades després de 30 dies de ser avisats per correu electrònic de la seva inactivitat.

Què som?

Mastodon per usuaris que enraonin (de tant en tant) el català que es parla a País Valencià o el valencià que es parla a Catalunya, o sigui, la nostra llengua, de Salses a Guardamar i de l'Alguer a Fraga.

Si no la parleu, però toqueu temes (de tant en tant) relacionats amb els Països Catalans, també hi sou benvinguts.

També és una instància que pretén fomentar el debat, respectuós, d'idees i combatre la censura del Pensament Únic que basteixen uns mitjans de comunicació controlats, directa o indirectament, pel Capital. Si no sabeu de què parlo, llegiu a Chomsky.

Per dir-ho d'alguna manera, les idees, per antagòniques que siguin amb les pròpies, no es rebutgen aquí, sinó que en tot cas es debaten i s'argumenten. I això cal fer-ho amb unes mínimes regles de l'educació i la cortesia.

Això si, cadascú es fa responsable de què diu, davant de la seva consciència i de "les lleis dels homes" (per desgràcia no acostumen a ser de les dones).

Aquesta instància vol contribuir a construir unes xarxes socials lliures, de base més democràtica i amb una vocació clara de servei públic. En el nostre cas som part del Fedivers

D'entrada aquesta instància és finançada per calbasi.net, però aspira a ser finançada pel micromecenatge dels seus usuaris. Només que un 3% poguessin donar una quantitat simbòlica, ja ho tindríem. Quin luxe, no? Un Twitter de la gent, només per la suma de petites contribucions d'uns quants! ;-) Un dia d'aquests us indicaré com podeu contribuir-hi. I us ho agraeixo d'avançada!

Contacte (contact) joan (arroba/at) calbasi (punt/dot) net