1/2

Fa uns quants anys es va implementar la jornada intensiva als institus de Cardedeu (diria que es una decisio presa pel consell escolar de municipi, on hi ha l ajuntament, mestres i pares de l AMPA, alguns dels quals tb son mestres).

La jornada intensiva, que fa matinar els joves, esta contraindicada atenent a la biologia dels adolescents, pero es va voler primar mes l interes laboral d un professor versus els seus 30 alumnes. Aqui teniu un parell d articles q ho expliquen (fil):

Heu vist mai el conill de la lluna? A la nostra latitud queda una mica girat i costa de veure. Me'l van descobrir a Mali, on es veia en la posició correcta, i ja no he pogut deixar de veure'l. Ahir, a través d'un conte popular, vaig saber que també existeix en la tradició asteca. He vist que és igualment present a la Xina, al Japó i en altres indrets. Hi ha tot d'històries al voltant d'aquest conill lunar en les diferents tradicions. Un exemple bonic de pareidolia.

ca.m.wikipedia.org/wiki/Conill

I el dijous dia 17 a dos quarts de set de la tarda fem l'última taula rodona:

vilaweb.cat/noticies/revitalit
Comparteixo per aquí el darrer article que vaig publicar a VilaWeb com a membre del GELA (Grup d'Estudi de Llengües Amenaçades) sobre revitalització lingüística

safareig.calbasi.net

Si busques recer a les xarxes lliures, sigues benvingut/da!