Publicació fixada

@Feraltaf @griera si teniu qualsevol dubte, pregunteu!

Si no sabeu per on començar, podeu:

1) Escriure una usant que faran que s'us pugui trobar i que, si els cliqueu un cop publicats, trobeu altra gent que els hagi usat.

2) També podeu mirar a qui segueixo jo a veure si trobeu perfils que us permetin estirar del fil... Si comenceu a seguir algunes persones, el vostre s'anirà omplint.

Publicació fixada

A safareig.calbasi.net, una nova instància de de l'àmbit dels hem obert el registre.

Si teniu amics que busquen casa al , els podeu adreçar aquí!

Això si, s'han de trobar a gust amb la d'aquesta , que és aquesta:

safareig.calbasi.net/about/mor

calbasi ha impulsat

I'm working to improve the @pixelfed mobile app onboarding.

It will probably be seen as more controversial than the Mastodon app.

I'm okay with that.

Some people claim we're emulating popular platforms as if it's a bad thing, like we're selling user data or building communities without safety and moderation.

Ignore them, growth isn't a bad thing, we need to make the #fediverse easy to join, and moderate!

Every fedi project emulates an existing service, nothing is new lol

calbasi ha impulsat

El celobert, programa de ràdio dirigit i presentat per Lluís Gavaldà, cantant i compositor d'Els Pets. Fa unes playlists molt ben trobades, d'estils musicals i grups diferents cada setmana, de dilluns a divendres a iCat (Catalunya Ràdio). #musica

🔊 🎶 Podcast amb tots els programes a la carta:

ccma.cat/catradio/alacarta/el-

calbasi ha impulsat

El fascismo ordinario cinemaesencial.com/peliculas/e El cine documental puede dividirse de forma muy genérica en tres grandes variantes en función del origen de las imágenes con las que se construye una película: 1) aquél que se basa en material rodado expresamente para tratar un tema determinado; 2) el que se construye a partir de material fílmico previamente rodado; y 3) el que combina ambos tipos de materiales.
 

Director: Mikhail Romm

calbasi ha impulsat

És increïble com han quedat incrustades en la societat occidental les mentides de la guerra freda sobre el comunisme.

calbasi ha impulsat

Per la població que som, aquí estem produïnt 5 vegades més carn del màxim saludable recomant i 10 vegades més del que caldria per tenir dietes respectuoses amb el medi. És per això que som un dels països del món que més litres per persona requereix i que més carn exporta. No és sobirania alimentaria, és negoci burgès que enriqueix a uns pocs.

Mostra el fil
calbasi ha impulsat

El Palau del Lloctinent. Del segle XVI. Queda a l'esquerra de la plaça Real,. Té un pati gòtic i una escala amb un sostre de fusta tallat de 1553. Sol estar obert.

calbasi ha impulsat
calbasi ha impulsat
calbasi ha impulsat

Doncs sí, això de les "Rondes" no és un invent modern, #Barcelona ja tenia unes rondes de circumval·lació, Ronda St. Antoni, Ronda Universitat, Ronda St. Pere, i un tramvia de circumval·lació que hi donava voltes. D'aquí donar més voltes que el 29.

calbasi ha impulsat

Molta gent no sap que la Casa Batlló del Passeig de Gràcia de Barcelona és obra de l'arquitecte Emili Sala i Cortés. Gaudí la va transformar 30 anys després, convertint-la en l'admirada meravella actual. 😎

calbasi ha impulsat
calbasi ha impulsat

La oligarquía agroganadera argentina reclama mayor asistencia del Estado.

Sí: esa misma que en años de vacas gordas reclama que el Estado no exista más, que desaparezca, que no les toquen un solo centavo de sus ganancias estratosféricas.

Que el cambio climático los extinga.

calbasi ha impulsat

How can anyone in their right mind look at this graph and think it’s okay to continue burning carbon? Do they actually believe we will never pay any consequences? How can they justify drilling for oil, digging for coal, fracking for natural gas, when it’s so dreadfully obvious that we are racing toward a cliff?

I just don’t get it.

HT -- Peter Gleick (@petergleick)

#Climate #ClimateChange #ClimateCrisis #ClimateAction #CO2 #KeepItInTheGround

calbasi ha impulsat

Rachel Carson was born in 1907. She became a marine biologist & prolific writer.

Carson questioned the assumption that humans should dominate #nature. She recognized the dangers to natural systems from the misuse of pesticides like DDT. She also accused the chemical industry of spreading lies & politicians of accepting industry claims uncritically.

Her 1962 book, Silent Spring, is widely credited as being the catalyst for the modern environmental movement. #history #science #HistoryRemix

calbasi ha impulsat

Hope you all have a great week! Here's my Monday ice update - #Arctic sea ice extent is currently the *3rd* lowest on record (JAXA data)...

• about 290,000 km² below the 2010s mean
• about 790,000 km² below the 2000s mean
• about 1,190,000 km² below the 1990s mean
• about 1,700,000 km² below the 1980s mean

More real-time plots: zacklabe.com/arctic-sea-ice-ex

calbasi ha impulsat

Carbon dioxide (CO₂) averaged about 420 ppm in February 2023

10 years ago February averaged about 397 ppm

+ Preliminary data: gml.noaa.gov/ccgg/trends/

calbasi ha impulsat

Mosquitos y enfermedades emergentes en Catalunya higieneambiental.com/control-d Investigadores del Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA)  estudiaran la capacidad de los mosquitos en Catalunya para transmitir nuevas enfermedades emergentes, como la Fiebre del Nilo Occidental o la de Chikungunya. El estudio será clave para el diseño de futuras estrategias preventivas y de control, que eviten la introducción y diseminación d...

calbasi ha impulsat

Mosquitos europeos vuelven a transmitir la malaria higieneambiental.com/control-d Casi medio siglo después de la erradicación de la malaria en el continente, mosquitos europeos vuelven a transmitir la enfermedad, que ha rebrotado con fuerza en Grecia, donde 61 personas en cinco prefecturas han contraído la dolencia en el tercer año consecutivo con casos autóctonos. No obstante, según los expertos, no es probable que el brote ...

calbasi ha impulsat
calbasi ha impulsat
Mostra els més vells
safareig.calbasi.net

Si busques recer a les xarxes lliures, sigues benvingut/da!