Publicació fixada

@Feraltaf @griera si teniu qualsevol dubte, pregunteu!

Si no sabeu per on començar, podeu:

1) Escriure una usant que faran que s'us pugui trobar i que, si els cliqueu un cop publicats, trobeu altra gent que els hagi usat.

2) També podeu mirar a qui segueixo jo a veure si trobeu perfils que us permetin estirar del fil... Si comenceu a seguir algunes persones, el vostre s'anirà omplint.

Publicació fixada

A safareig.calbasi.net, una nova instància de de l'àmbit dels hem obert el registre.

Si teniu amics que busquen casa al , els podeu adreçar aquí!

Això si, s'han de trobar a gust amb la d'aquesta , que és aquesta:

safareig.calbasi.net/about/mor

calbasi ha impulsat

Queden confirmades les activitats de dissabte pels 50 anys de l'assassinat de Salvador Puig Antich.
Anirem actualitzant tota la informació a:
50anys.salvadorpuigantich.info
#50aSPA

calbasi ha impulsat

⚠️ #CanBatllo ens necessita! Aquest espai autogestionat, recuperat el 2011 després de 40 anys de mobilització i lluita veïnal, es veu amenaçat ara per la deixadesa del Districte de Sants-Montjuïc!
Collboni ens vol en runes, ens trobarà d'empeus!
Signa el manifest: activem.canbatllo.org #NouTicTacCB

calbasi ha impulsat

Ja podeu consultar a la web el programa del Febrer Llibertari 2024 #FLl2024 :
febrerllibertari.sants.org
🪡 Xerrades, presentacions, rutes, exposicions...
📣 Us hi esperem!
❤️🖤

calbasi ha impulsat

📢 NOVETAT! Si esteu cansades de veure notícies sobre les conseqüències devastadores del #CanviClimàtic i us domina l'#EcoAnsietat, us portem un nou text que us donarà esperança (i ganes d'organitzar-vos per boicotejar projectes ecocides):

📖 'Alçades per la Terra: El renaixement de les lluites pel clima', també disponible en castellà!

🔗 descontrol.cat/portfolio/alcad

calbasi ha impulsat

S’acaba el 2023 i des de Descontrol hem volgut recuperar el llistat dels 10 títols que més us han agradat aquest any <3

🔗 descontrol.cat/els-10-llibres-

calbasi ha impulsat

YES, we're now offering #Nextcloud and #WordPress almost-free-hosting for climate change and social activists! It has been a great pleasure to meet Ivan Cukerić from @opencollective Europe, our new fiscal host. Together, we are committed to spread the concepts of Appropriate Technology and Design for All. oceurope.org #climatechange #europe #design #technology

calbasi ha impulsat

Feliz lunes! Hoy comparto el libro de Telmo Lazkano, autor del proyecto escolar ‘No Phone Challenge’ al que conocí en la última Escola de @somconnexio Sus reflexiones y su actitud como pedagogo son muy interesantes. Una buena lectura para estas fiestas. alberdania.net/product/las-voc

calbasi ha impulsat

Aprovechamos las fiestas para mover a familia y amigos hacia la economía social y la tecnología apropiada?

- Háblales de Som Connexió y Som Energia.
- Cambia las DNS de su móvil a dns0.eu. (con permiso!)
- Háblales de porqué es mejor Firefox que Chrome.
- Háblales de porqué es mejor Telegram que WhatsApp.

Tienes alguna experiencia similar que quieras compartir?

calbasi ha impulsat

Empieza a funcionar mi servicio de #Nextcloud para clientes y no clientes. Quien quiera una cuenta de 1GB para probar la alternativa libre a Google Drive, Dropbox y One Drive, que me avise.

calbasi ha impulsat

VIDEO: Tot es mou - Antonio Turiel: "El col·lapse del corrent atlàntic faria Europa inhabitable, amb gel àrtic a l'altura de París" - 3Cat

ccma.cat/3cat/antonio-turiel-e

calbasi ha impulsat

Annelies Broekman: "És un engany dir que en tindrem prou sumant l'aigua dessalada a la que tenim al medi natural"

publico.es/public/engany-dir-t?

calbasi ha impulsat

O:

"Jo amb això del col·lapse del Corrent del Golf hi ha una cosa que no acabo d'entendre. Entenc que és el que dónen els models, però em sembla contra-intuïtiu. Si el corrent es debilita, o millor dit no pot arribar al nord de l'Atlàntic perquè es troba que en sentit contrari està baixant aigua freda dolça procedent de la fusió del gel de Groenlàndia i l'àrtic, i llavors l'efecte és que es refreda el clima de l'Atlàntic nord i Europa, sembla que llavors s'hauria de deixar de fondre el gel que es fonia i per tant desapareix o es debilita la causa de tot plegat, i per tant sembla que hi hauria d'haver una mena d'efecte rebot o un cert retorn a la situació anterior... No? "

Diria que no és que es refredi globalment l'Atlàntic nord, sinó que bona part del fred que ara va cap a Amèrica, ens arribaria a naltros. Per tant, entenc que a ells els passaria el contrari, i el clima canadenc milloraria... Però la meva és una interpretació superficial i intuïtiva, em penso que la realitat és més complexa.

En @amturiel o en Pueyo;Salva/1 ens ho podrien aclarir, que tots dos son científics d'aquest ram.

Apòstol (mode irònic):

"Sí, això ja és mainstream doncs ja va sortir a algun diari.. No sé si al "the Country" o al "the World". De tota manera, segons alguns experts entre els que em compto, a les nostres latituds seria una benedicció que s'interrompés el corrent del Golf...així no ens hauríem de banyar en aigua bullent al pic de l'estiu, i amb una mica de sort plouria i tot..ojalá es talli aquest corrent, encara que pateixi el UK...que van inventar això de cremar carbó"

Es veu que no plouria més. Ara ens arriba humitat de l'Atlàntic (Portugal, Galćia o les pluges que vam tenir fa uns dies) que no arribaria. O sigui, que a part de baixar-nos la temperatura 20-40 graus, a la península li tocaria aridesa.

Però això no arriba en un dia (que passes en un lustre suposo que ja seria mooolt ràpid). De fet en Turiel comenta que potser ja està començant a passar. I quan aquestes coses van arribant, molt abans de glaçar-se Alemanya, les conseqüències del desgavell climàtic ja posen les coses difícils a l'agricultura, al sosteniment d'infraestructures públiques no preparades (aigua, gas), a la factura de la climatització-... És a dir, hi ha una degradació econòmica que va afegint pressió a les tensions polítiques, intra-estat i entre veïns.

El que vull dir, i ho he dit sempre, és que el PROCÉS de degradació climàtica, o d'escassetat energètica, precipiten que un míssil caigui al teu terrat o que als teus fills els matin a una trinxera.

Per això, encara que deu generar incomprensió, a https://collapse.cat la info geopolítica (i bèlica) te un espei tant destacat.

Pd.: per cert, si a la mateixa latitud d'Alamnya, però a Amèrica (=Canadà) hi ha una densitat d epoblació baixíssima, vol dir que tota la gent que ara viu a Alemanya, centre i nord d'Europa), sobraria. Estem parlant de 200-300 milions de persones. Ho dic per si algú havia pensat que només posant doble vidre i gastant més calefaccció n'hi hauria prou. Al Canadà la poca gent que hi viu (per l'extensió de pais que tenen), viu a les zones de clima més benigne. I al Yukon, que deu tenir l'extensió de la península ibèrica, no crec que visquin més de 50.000 persones. és el que sosté aquell clima

Mostra el fil
calbasi ha impulsat
calbasi ha impulsat
calbasi ha impulsat
calbasi ha impulsat
calbasi ha impulsat

Arsénico inorgánico en los alimentos: EFSA actualiza la evaluación de riesgos higieneambiental.com/arsenico- La ingesta a largo plazo de arsénico inorgánico se ha asociado con una serie de efectos adversos para la

calbasi ha impulsat

Control de las chinches de la cama en hoteles: formar es prevenir higieneambiental.com/chinches- La industria hotelera es particularmente vulnerable a las infestaciones de chinches de la cama (

calbasi ha impulsat

I assure you my account at hispagatos dot space is NOT suspended. It's been censored by Mastodon dot social, but I'm very active there.

calbasi ha impulsat

The first image is what you see when you try to access my account from #Mastodon dot social. The rest of the images are some of the posts that the @Mastodon moderation team thinks aren't appropriate for their users. @Gargron there's a difference between moderation and #censorship and it's not a good look that the main instance of the #fediverse engages in pro-genocide censorship.

PLEASE UNLOCK MY ACCOUNT FROM BEING READ AND FOLLOWED NOW!!!

Mostra els més vells
safareig.calbasi.net

Si busques recer a les xarxes lliures, sigues benvingut/da!